Медові Брати сьогодні – це спільнота сімейних пасік, об’єднана ідеєю виробництва теруарного меду, продукту, який підкреслює велич та неповторне різноманіття природи нашої України. Ми виробляємо меди на власних пасіках, розташованих в унікальних місцевостях, які мають свої неповторні кліматичні, культурні та історичні особливості.
Що таке теруарний мед?
Мед – це продукт місцевості! Квіти, трави, кількість опадів, специфіка ґрунтів – все це створює теруар (фр. Terroir – місцевість, територія) збору нектару і унікальність меду для кожного окремого регіону.
На сьогоднішній день, Медові Брати працюють на п’яти унікальних українських теруарах:
- Гранітно-Степове Побужжя
- Холодний Яр
- Савранський Ліс
- Подільські Товтри
- Житомирське Полісся
У планах розвиток кластеру на територію всієї України.
Вперше в Україні, Медові Брати використали оригінальний французький метод дегустації меду, заснований на методиці дегустації вина, для створення Дегустаційної карти медів.
Дегустаційна карта містить унікальні описи кожного з медів, відтінки ароматів і смаків, регіональні особливості, а також гастрономічні рекомендації щодо поєднання медів з іншими стравами або продуктами.
Медові Брати реалізовують свою продукцію через власні інтернет ресурси, а також мережі магазинів крафтової продукції, заклади HoReCa, працюють із корпоративними замовниками.
Завітайте на стенд Медові Брати на виставці “Продуктивне бджільництво 2021” з 27 по 29 жовтня у Міжнародному виставковому центрі.


